fbpx
Home Body Boost

Body Boost

by TeniStepanosian

 


Hét programma voor jou als je binnen 2 weken je lichaam een ultieme boost wilt geven.

 

Voor iedereen die:

Alles over het voedingsschema:

 • Een passend voedingsschema voor 2 weken met een calorietekort zodat je kunt afvallen

 • Voor volwassen vrouwen én voor mannen

 • Volwaardige maaltijden, géén tekorten in vitamines, mineralen, eiwitten en vezels

 • Vegetarisch in de basis, met de mogelijkheid vlees toe te voegen naar keuze

 • Flexibiliteit om je maaltijden en eetmomenten te wisselen, weg te laten of juist toe te voegen

 • Genoeg lekkers geïntegreerd in de vorm van: wijn, bier, koekjes, chocolade etc!

 • Géén restricties

 • Nieuwe recepten!

 • Alle berekeningen zijn vanuit de diëtistische achtergrond gedaan; jij hoeft je nergens druk om te maken en enkel het te volgen voor 14 dagen!

 

Maar er is méér!

 • Wandelschema met wetenschappelijke onderbouwing waarom dit perfect samen gaat met het afvallen (de minuten zijn uitgerekend en in een 2-weekse schema gegoten zodat jij er niet over hoeft na te denken).

 

 

  • Dagelijkse video’s om je te motiveren, inspireren en je vragen te beantwoorden op Instagram (privé account @bodyboostprogramma)

Je hebt toegang tot het Instagram account vanaf het begin van de ronde tot eind februari 2021.

 

 • Inspiratie door andere Body Boosters hun foto’s en video’s tijdens Body Boost!

 

Hoe werkt het voedingsschema?

Er is informatie over een glutenallergie, lactose intolerantie, notenallergie en als je wél graag vlees wilt eten. Alles wat je daarnaast niet lekker vindt of niet kunt verdragen kun je gemakkelijk wisselen door het eetmoment te wisselen! Dit is hoe het in elkaar steekt:

Elke dag heeft 5 eetmomenten. Je kunt ALLE eetmomenten wisselen met elkaar. Dus ook eetmoment 3 van dag 5 wisselen met eetmoment  1 van dag 7. Daarnaast zijn alle recepten óók eetmomenten om uit te kiezen of mee te wisselen.

Je hebt dus heel veel opties om te wisselen als je iets niet lekker vindt of juist een eetmoment vaker te eten als je het wél heel lekker vindt!

 

Instagram account

Je dient een Instagram account te hebben om toegang te krijgen tot alle content die dagelijks online komt ter begeleiding van Body Boost. Mocht je geen Instagram account hebben, dan kun je er gemakkelijk één aanmaken enkel voor het programma (dat kan hier).

Zorg ervoor dat je tijdens je bestelling de naam van je Instagram account doorgeeft in de “order notes” zodat alles soepeltjes verloopt en je toegelaten wordt tot het Instagram account! Dien daarna een volgverzoek in bij het Instagram account @bodyboostprogramma

 

Gratis receptenboek erbij met 10 gebalanceerde recepten!

Je ontvangt gratis het “Balans” receptenboek bij het programma Body Boost. Hierin staan 10 gebalanceerde recepten met ongeveer 300 kcal per recept. Perfect voor de dagen ná de feestjes, borrels en barbecues!

De deuren sluiten op zondag 17 januari om 23:59!

Body Boost 2.0 start op maandag 18 januari 2021. De online content blijft tot eind februari tot je beschikking. Het programma zelf blijf je houden waardoor je het op elk ander moment kunt gebruiken als je dat wilt.

Je hoeft niet op maandag 18 januari te beginnen als dat niet uitkomt, om een ronde te hebben mét de online content, heb je tot eind februari. Daarna kun je nog steeds 2 weken Body Boost doen, zonder online content.

Benieuwd of Body Boost bij je past?

Vul de vragenlijst in om erachter te komen of Body Boost voor jou geschikt is!

Bekijk hier de meest gestelde vragen!

Wanneer je Body Boost in je bezit hebt, is het ook altijd van jou. Je kunt het om de zoveel tijd ‘inzetten’ om de focus weer te herpakken, uit je oude routine te komen of omdat je je wilt voorbereiden voor een event over 2 weken!

Body Boost 2.0:  €119,-