Home Body Boost

Body Boost

by TeniStepanosian

 

4 weken Body Boost

Body Boost wordt 2 keer per jaar gegeven! De eerst volgende zal in januari 2022 zijn!

Week 1

Je krijgt een volledig voedingsschema met 5 eetmomenten per dag. Deze eetmomenten mag je wisselen met elk ander eetmoment maar ook met elk ander recept. Er zijn meer dan 70 eetmomenten om uit te kiezen en meer dan 25 recepten om uit te kiezen. Dat betekent dat het eetschema héél flexibel is!

Je zit de hele week in een calorietekort maar je houdt zelf geen calorieën bij. Dit is allemaal voor je uitgerekend en bijgehouden zodat je geen eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen tekort komt maar wél een calorietekort hebt. Daarnaast heb je elke dag een eetmoment met wat lekkers!

Jep, BINNEN je calorietekort en MET alle voedingsstoffen die je nodig hebt per dag!

Het schema is de basis, aan de hand van jouw lengte en bewegingsfactor val je in een categorie waar je een eetmoment erbij kan nemen, en/of kunt kiezen uit de lijst met extraatjes per dag.

Deze week zijn er 7 filmpjes die je mentaal gaan begeleiden en deze week is er een livesessie met de groep.

Week 2

Ook hier krijg je een volledig voedingsschema met 5 eetmomenten. In week 2 ga je minderen met voedingsmiddelen die vocht vasthouden of je een opgeblazen gevoel geven. Dit is dus speciaal voor de mensen die zich klaarmaken voor een event!

Ook dit is allemaal geïntegreerd in je voedingsschema zonder dat jij daar niets voor hoeft te doen. Je hoeft het enkel te volgen!

Deze week zijn er 7 filmpjes die je mentaal gaan begeleiden en deze week is er ook een livesessie met de groep.

Week 3

De eerste week zonder voedingsschema van Body Boost! We gaan kijken naar welke dingen bevielen tijdens Body Boost en welke niet. Ik daag je uit om eerlijk te zijn met jezelf en de dingen weg te laten die niet zo fijn voelden.

In de livesessie met de hele groep ga ik proberen tips en adviezen te geven om de ‘niet zo fijne dingen’ te vervangen met iets wat wel fijn is. De sessie gaat in het teken staan van jullie vragen naar: “Wat kan ik het beste vervangen voor X, want dat beviel niet zo”.

Deze week komt er een nieuwe video online en deze week is er ook een livesessie met de groep.

Week 4

De tweede en laatste week van het Body Boost programma. Deze week is er ook geen voedingsschema, maar wél met begeleiding. Dit in de vorm opdrachten die je meekrijgt die inspelen op je mindset en voeding.

Je wordt uitgedaagd om de week zonder voedingsschema in te gaan en alert te zijn wanneer je een ‘paniekmoment’ ervaart met eten. Is het een stuk taart op werk? De lasagne van je oma? Of die cocktails bij vrienden thuis?

De opdrachten zorgen ervoor dat je jezelf beter leert kennen én de situatie beter kunt handelen. Dé weg naar balans.

Deze week komt er een privé podcast online en is er ook een afsluitende livesessie met de groep.

Kort nog even wat punten op een rijtje:

 • Elke week hebben we een privé LIVE zoomsessie met z’n allen waar je je vraag aan me kunt stellen of je ervaring kunt delen (dus 4 sessies in totaal)

 • Je hebt een online omgeving met alle content waar je je eigen inloggegevens voor krijgt. Je kunt hier ook de gratis app van downloaden zodat je het altijd via je telefoon bij de hand hebt!

 • Je hebt de hele zomer toegang tot de online omgeving & het Instagram account

 • Je wordt een affiliate door na je aanschaf met jouw unieke code anderen ook op te laten geven voor Body Boost, jij verdient dan per verkocht programma €49,- !

Voor iedereen die:

Voedingsschema van 2 weken gevolgd door 2 weken integratie.

Alles over het voedingsschema:

 • Een passend voedingsschema voor 2 weken met een calorietekort zodat je kunt afvallen

 • Voor volwassen vrouwen én voor mannen

 • Volwaardige maaltijden, géén tekorten in vitamines, mineralen, eiwitten en vezels

 • Vegetarisch in de basis, met de mogelijkheid vlees toe te voegen naar keuze

 • Flexibiliteit om je maaltijden en eetmomenten te wisselen, weg te laten of juist toe te voegen

  • Genoeg lekkers geïntegreerd in de vorm van: wijn, bier, koekjes, chocolade etc!

  • Géén restricties

   • Alle berekeningen zijn vanuit de diëtistische achtergrond gedaan; jij hoeft je nergens druk om te maken en enkel het te volgen voor 14 dagen (daarna 14 dagen integratie)!

Maar er is méér!

 • Wekelijkse livesessie met de hele groep & ik: Mogelijkheid om je ervaring te delen en vragen te stellen.

 • Wandelschema met wetenschappelijke onderbouwing waarom dit perfect samen gaat met het afvallen (de minuten zijn uitgerekend en in een 2-weekse schema gegoten zodat jij er niet over hoeft na te denken).

 

  • 14 Dagelijkse video’s om je te motiveren, inspireren en je vragen te beantwoorden op Instagram (privé account @bodyboostprogramma)

Je hebt de hele zomer toegang tot het Instagram account

Hoe werkt het voedingsschema?

Er is informatie over een glutenallergie, lactose intolerantie, notenallergie en als je wél graag vlees wilt eten. Alles wat je daarnaast niet lekker vindt of niet kunt verdragen kun je gemakkelijk wisselen door het eetmoment te wisselen! Dit is hoe het in elkaar steekt:

Elke dag heeft 5 eetmomenten. Je kunt ALLE eetmomenten wisselen met elkaar. Dus ook eetmoment 3 van dag 5 wisselen met eetmoment  1 van dag 7. Daarnaast zijn alle recepten óók eetmomenten om uit te kiezen of mee te wisselen.

Je hebt dus heel veel opties om te wisselen als je iets niet lekker vindt of juist een eetmoment vaker te eten als je het wél heel lekker vindt!

Instagram account

Je dient een Instagram account te hebben om toegang te krijgen tot alle content die dagelijks online komt ter begeleiding van Body Boost. Mocht je geen Instagram account hebben, dan kun je er gemakkelijk één aanmaken enkel voor het programma (dat kan hier).

Zorg ervoor dat je tijdens je bestelling de naam van je Instagram account doorgeeft in de “order notes” zodat alles soepeltjes verloopt en je toegelaten wordt tot het Instagram account! Dien daarna een volgverzoek in bij het Instagram account @bodyboostprogramma

 

Gratis receptenboek erbij met 10 gebalanceerde recepten!

Je ontvangt gratis het “Balans” receptenboek bij het programma Body Boost. Hierin staan 10 gebalanceerde recepten met ongeveer 300 kcal per recept. Perfect voor de dagen ná de feestjes, borrels en barbecues!