Veelgestelde vragen Body Boost (FAQ)

Hier vind je de meest gestelde vragen over het programma Body Boost!

Is het programma te combineren met Intermittent Fasting?

Ja, zeker! Het is niet belangrijk hoeveel tijd er tussen je eetmomenten zit of hoe laat je eet, zolang je het voedingsschema volgt. Daarom kun je de eetmomenten gemakkelijk aanpassen aan jouw IF schema, of gewoon naar wat voor jou prettig is.

Krijg ik persoonlijke begeleiding bij het programma?

Nee. Dit programma is zo gemaakt zodat het je zonder persoonlijke begeleiding je lichaam een boost kan geven in 4 weken. Ik houd rekening met je lengte en jij dient je verzadigingsgevoel in de gaten te houden. 

Ik heb een specifieke vraag over het programma, waar kan ik terecht?

Voor vragen kun je mailen naar support@tenistepanosian.com dit is niet het e-mail adres van Teni zelf, hier is iemand anders voor in dienst. Let wel, een DM sturen kan wat omslachtig zijn omdat Teni niet al haar DM’s op tijd ziet en er daarna gevraagd zal worden even te mailen naar support@tenistepanosian.com.

Nog even voor de zekerheid: het is niet mogelijk om persoonlijke begeleiding te krijgen bij het programma. Ook is het niet mogelijk om specifieke vragen die betrekking hebben op jouw leven/leefstijl/situatie in combinatie met het programma te beantwoorden. Dit programma is bedoeld om volledig zelfstandig te volgen met een community op Instagram. 

Kan ik het programma langer dan 2 of 4 weken doen?

Liever niet. Het kan natuurlijk wel, maar het programma met het calorietekort is specifiek voor 2 weken gemaakt, de 2 weken erna zijn bedoeld om het te integreren in je leefstijl. Zet het programma voornamelijk in als je één of twee van de volgende punten ervaart op een later moment (bijvoorbeeld een maandje later weer):

  • Begint met afvallen en niet weet hoe te beginnen
  • Enige tijd stil staat met afvallen
  • Over 2 weken een event hebt
  • Even (2 weken) weer wat meer focus wilt leggen op voeding en beweging

Wanneer je het programma eenmaal bezit, kun je het altijd ‘inzetten’ wanneer het nodig is. Je zou het bij wijze van zo’n 5 keer per jaar kunnen doen als je wilt. 

Ik heb een foutje ontdekt in het programma, wat nu?

Aangezien je het programma in de eerste ronde hebt aangeschaft voor een pilot prijs, kan het zijn dat er foutjes in het programma zitten. Excuses hiervoor! Mocht je ze tegen komen dan stellen we het enorm op prijs als je dit mailt naar support@tenistepanosian.com

Ik heb een eetstoornis verleden en uit de vragenlijst kwam het advies om niet het programma te volgen, maar ik wil dit heel graag – mag ik het wel volgen? 

Ik ga je niets verbieden natuurlijk en uit een vragenlijst krijg ik een globaal beeld van wanneer ik Body Boost wel of niet zou aanbevelen. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij jezelf en je mag natuurlijk doen en laten wat je wilt met het advies. Het advies is precies zoals het wordt genoemd: een advies. Wees je bewust van het advies dat je hebt gekregen als je toch besluit het programma aan te schaffen en te volgen. Er zit géén persoonlijke begeleiding bij.

Het programma bevalt me niet, kan ik mijn geld terug krijgen?

Dat is helaas niet mogelijk bij dit programma. Natuurlijk zouden we heel graag willen weten wat niet is bevallen aan het programma in de hoop dat we het kunnen verbeteren, echter bieden we geen geld terug wanneer het programma al is aangeschaft. Het is helaas geen product dat je terug kunt geven; eenmaal Body Boost in je bezit en het is voor altijd van jou, misschien komt het op een later moment toch van pas!

 

Body Boost 3.0 : €249,-

Close