MORNING WALKS IN DEN HAAG

Morning walks are my favorite way to start the morning. They bring me peace and calmness. I can rethink everything that is going on in my life and decide what I want to give attention to, that day. Instead of going trough my day just reacting to everything and everyone. I aim for about twenty minutes, but usually when I get to walking, I’m away for like an hour or so. I love it!

Morning walks zijn een van mijn favoriete manieren om de ochtend te beginnen. Ze brengen me rust en kalmte. Ik kan alles wat gaande is in mijn leven nog eens doornemen en kiezen waar ik wel en geen aandacht aan wil geven, op die dag. In plaats van door mijn dag te gaan in ‘reactie-modus’ en alleen maar te reageren op alles wat mijn kant op wordt gegooid. Ik probeer altijd minstens 20 minuten te gaan, maar meestal loop ik veel langer. Als ik eenmaal aan het lopen ben, voelt het heerlijk! I love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Close